Onnensäikeitä, Anna Johanna
Onnensäikeitä, Anna Johanna

Onnensäikeitä, Anna Johanna

32,90 €

Onnensäikeitä - suomenkielinen neulekirja on nyt ENNAKKOMYYNNISSÄ. Kirja ilmestyy 19.2.2021. Voit tilata kirjan ennakkoon niin varmistat saatavuuden!

Tuote on tilapäisesti loppunut.
Saatavuus 0 kpl

Anna Johannan ONNENSÄIKEITÄ - neulekirja ilmestyy 19.2.2021. Kirja on suomenkielinen. Kirja sisältää 20 modernia kirjoneuleohjetta. Mukana on paitoja ja takkeja sekä mekko, pipo ja lasten kaarrokepaita. Mallit neulotaan saumattomasti yhtenä kappaleena ylhäältä alas. Ota puikoille huoleton kahden värin pusero tai aloita takki, joka vaatii vähän enemmän keskittymistä. Kauniit luonnonläheiset kuvat rytmittävät tätä ainutlaatuista teosta.

Anna Johanna on kansainvälinen neulesuunnittelija, joka asuu Jyväskylän liepeillä Muuramessa. Hänen malleistaan löytyy usein ripaus romantiikkaa ja niistä heijastuvat rakkaus yksityiskohtiin, erilaisiin neulepintoihin ja väreihin.

Tilastotieteiden tohtorina Anna Johanna taitaa erityisesti kokojen ja istuvuuden salat. Vuodesta 2020 päätoimisena neulesuunnittelijana työskennelleen taiturin ohjeita on nähty muun muassa Laine-lehden kannessa ja Taito-lehden sivuilla. Onnensäikeitä (eng. Strands of Joy) on hänen ensimmäinen kirjansa.

-176 sivua

-20 kirjoneuleohjetta (10 paitaa, 7 takkia, 1 mekko, 1 pipo, 1 lasten paita)

-kovakantinen

-koko: 205x270x19 mm

-paino: noin 900 g

-ei sisällä digitaalista latauskoodia

Painettu Latviassa