Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Tämä on Käsityöliike Somikin henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Seloste on laadittu  16.5.2019.

Rekisteriä ylläpitää:

Käsityöliike Somikki Oy, 

Kirkkokatu 29, 

90100 Oulu

Suomi

Y-tunnus: 0215034-4

08-311 3330

info@somikki.fi


Rekisterin nimi:

Käsityöliike Somikki Oy:n asiakasrekisteri


Tietojen keräämien ja käyttötarkoitus

Henkilötietojasi valvoo Käsityöliike Somikki Oy ja on vastuussa henkilötiedoistasi soveltavan tietolain mukaisesti. Rekisterin tietoihin pääsevät ainoastaan Käsityöliike Somikin henkilökunta ja henkilöt, joilla on siihen työnsä puolesta oikeus ja joita sitoo vaitiolovelvollisuus, kuten tietojärjestelmän ylläpitäjät. Emme välitä tietojasi kolmannelle osapuolelle markkinointitarkoituksiin. 

Rekisteriin tallentuu tietoja, kun teet ostoksia verkkokaupassamme tai jos luot käyttäjätunnuksen verkkokauppaamme. Henkilötietojen käsittely on välttämätöntä, jotta voimme hallinnoida tilauksia ja lähettää ne sinulle.  Rekisterin käyttötarkoituksena on asiakassuhteiden ylläpitäminen ja hoitaminen, rekisterönpitäjän toimintojen ja asiakaspalvelun ylläpitäminen sekä kehittäminen ja markkinoinnin kohdentaminen eri asiakasryhmille. Tietoja ei luovuteta eteenpäin eikä niitä käytetä markkinointiin ilman asiakkaan hyväksyntää. Kerättyjä henkilötietoja käsitellään ja voidaan käyttää markkinointitarkoituksiin henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.


Mikäli sinulle tulee kysymyksiä tietosuoja- ja rekisteriselosteesta tai haluat lisätietoja itseäsi koskevista tallennetuista tiedoista ja oikeuksistasi korjata ja poistaa kyseisiä tietoja voit lähestyä meitä sähköpostilla osoitteeseen info@somikki.fi


Rekisterin sisältämät tiedot

Rekisteri sisältää seuraavia tietoja, jotka asiakas itse on verkkokaupan tilauksen yhteydessä antanut :

  • Asiakkaan etu- ja sukunimi
  • Asiakkaan osoite ja muut yhteystiedot

  • Asiakkaan tilaamat tuotteet

  • Asiakkaan tilauksen lisätietokentässä antamat tiedot

  • Tilauksissa käytetyt toimitus- ja maksutavat

  • Lähetysten seurantatiedot

Lisäksi rekisteriin tallentuu palvelun käytöstä havaittuja tietoja sekä analytiikalla pääteltyjä tietoja, kuten markkinointiviestiluvat, tuotearvostelut, toivelistalle lisätyt tuotteet, ilmoituspyynnöt loppuneista tuotteista, verkkokaupan selaus- ja käyttötiedot, sijainti, päätelaitteen tunnistetiedot, ostoskorilisäykset ym. verkkokauppasessiotapahtumat ja ostokäyttäytymisen perusteella tehdyt asiakasryhmittelyt, joita käytämme markkinoinnin kohdentamiseen sekä palvelun räätälöimiseen.

Tietoja kerätään pääsääntöisesti rekisteröidyiltä itseltään asiakkuuden tai muun asiallisen yhteyden alkaessa ja kestäessä.


Rekisterin suojaus ja rekisteröityjen oikeudet

Paperiset asiakaslomakkeet hävitetään käsittelyn jälkeen. Järjestelmään sisäänpääsy edellyttää kultakin rekisterin käyttäjältä käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttämistä.  Älä luovuta salasanaa ulkopuolisille ja käytä vahvaa salasanaa käyttäjätietojesi turvaamiseksi.

Edellä mainittuja oikeuksia voidaan käyttää ottamalla Käsityöliike Somikkiin yhteyttä sähköpostilla tämän rekisteriselosteen alussa mainittuja yhteystietoja käyttäen ja noudattamalla markkinointiviesteissä olevia ohjeita.


Neulo kesäretkille lämmittävä islantilaisneule !